Velkommen til KREAkarusellen

Jeg hedder Line og jeg er 47 år gammel. For 24 år siden blev jeg uddannet grafiker, og jeg har gennem årene arbejdet på flere reklame- og webbureauer. Mit grafiske firma, Æblemoster, startede jeg for 8 år siden. Jeg arbejder primært med grafisk design, illustrationer, hjemmesider, webshops og sociale medier.

Jeg er lidt nørdet og elsker at dygtiggøre mig indenfor den grafiske verden. Og samtidig er jeg hende den kreative, der elsker at klippe og klistre og kan lave alt ud af genbrugsdims, fint papir, lim og glimmer.

Derfor har jeg videreudviklet mit firma, til også at indeholde kreative workshops for børn og voksne gennem KREAkarusellen, både i privat regi og rundt omkring i landet for institutioner, biblioteker o. lign.

Jeg har altid, siden jeg var ganske lille, været kreativ. Det er det der får mig til at smile og finde ro. Jeg har undervist i billedkunst og håndarbejde på både folkeskoler og STUtilbud, og det gav mig lysten til at videreudvikle den kreative del af mit firma og videregive min glæde ved kunst.

Hvad er min kreative mission

Jeg har været kreativ siden jeg var ganske lille. Jeg har altid tegnet, malet, syet, klippet og klistret. Kreativiteten har altid været mit frirum. Der hvor jeg kunne fordybe mig, finde ro, udvikle mig og skabe. Jo ældre jeg blev, begyndte jeg at interessere mig for kunst og især kunstnerne bag værkerne. Jeg læste og læste, uden at vide hvad det ville betyde for mig i mit voksenliv.

Jeg besluttede mig for at læse til grafisk designer, og jeg har ikke fortrudt et sekund. Jeg elsker at mit arbejde også er min hobby. Som voksen forstår jeg nu, hvor vigtig min kreative barndom er for mit voksenliv. At jeg dengang fordybede mig i alt kreativt, læste og besøgte alverdens museer, gør at jeg i dag har en grundviden som jeg har lyst til at viderebringe. Mest af alt for at fortælle, at det kreative ikke kun er materielle ting, men også en måde at finde ro, fordybe sig, udvikle sig selv, tro på sig selv og meget mere.

KREAkælderen

KREAkælderen ligger i kælderen i mit hus, sammen med mit grafiske kontor. Her arbejder jeg til dagligt, både med mine grafiske opgaver og med alle mine kreative projekter. KREAkælderen er et hyggeligt lokale der inspirerer til kreativitet. Jeg har fået bygget et stort arbejdsbord, som jeg bruger til at udvikle og lave alle mine projekter.

I rummet er der skabe og hylder til alle materialer, så det altid er lige i nærheden.