I denne, lidt mærkelige Corona-tid, er det særligt vigtigt at huske på hinanden. Før i tiden, var det almindeligt at sende julekort til familie og venner, og  jeg er sikker på at modtagerne værdsatte det højt. Med tiden blev det mere og mere almindeligt at sende disse hilsner via mail og sms, som i mine øjne ikke er så personligt.

Jeg synes at vi skal tilbage til julekortene, og gerne de personlige af slagsen. Lad os fortælle hinanden, hvor meget vi betyder, og send en kærlig hilsen, især til dem som vi ikke kan se så tit i denne tid.

Kortene er lavet på farvet karton. Jeg har valgt at lave dem kvadratiske, men de kan selvfølgelig laves i valgfri størrelse. Lav dem gerne i et format der passer i en kuvert, så de kan sendes.

Du skal bruge:

  • Farvet karton, hvidt karton  eller genbrugspapir
  • Saks
  • Limstift
  • Magasiner eller, som jeg, motiver fra naturbøger
  • Tusch
  • Klistermærker
  • Glimmer- og mønsterpapir

Lad motiverne danne rammen om dine kort, dvs. tag udgangspunkt i et motiv og lad fantasien vandre. Når jeg laver kort, finder jeg et motiv, og efterhånden som jeg sidder med det, kommer idéerne frem. Prøv dig frem, og vær ikke bange for at eksperimentere.

Motiverne klippes ud med en saks og limes på kortene med almindelig limstift. Derefter pyntes med papir, klistermærker og tusch.

God krea fornøjelse!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede projekter